9,5

4-5-stars_edited.png

23 september 2021

Sophie

De kamer was smaakvol ingericht, vriendelijke gastvrouw en alles was tot aan de puntjes toe geregeld. Het ontbijt was heerlijk!

10 SEPTEMBER 2021

Anoniem

De motoren konden in de garage staan, het ontbijt was super lekker en genoeg om uit te kiezen.

26 AUGUSTUS 2021

Anoniem

Fijne, mooie, rustige en zeer goed verzorgde B&B. Erg vriendelijk we hebben genoten! Centrale plek.

4 augustus 2021

Annika

Het Oelenest zit op een mooie centrale plek voor verschillende activiteiten in de omgeving. De gastvrouw is hartstikke vriendelijk. Je hebt lekker de ruimte voor jezelf en wie weet tref je nog leuke “gastburen”. Het ontbijt is veelzijdig en een heerlijke douche!

18 juni 2021

Anoniem

Het Oelenest is zeer ruim, comfortabel, sfeervol ingericht. Prima ontbijt. Aparte kamer voor ontbijt en lezen/tv kijken. Ruime tuin.

18 SEPTEMBER 2021

Anita

Gastvrij onthaal, goede bedden, brandschoon en lekker ontbijt. Tegenover een prima eetgelegenheid.

21 SEPTEMBER 2021

Frederik       en Margreet

Wij hebben genoten van ons verblijf in jullie B&B. Alles was goed, heerlijke douche, heerlijk bed en alles schoon. En niet te vergeten het ontbijt was voortreffelijk. Echt helemaal perfect we komen graag een keer terug

11 augustus 2021

Sonder

Gastvrij ontvangst. Super mooie en ruime kamer en badkamer. ontbijt was voldoende en gevarieerd. Zeker een aanrader!

     24 JULI 2021

Peter

Fijne kamer, leuk ingericht, met wand met mooi boslandschap achter het bed. Vriendelijke gastvrije mensen. Leuk plaatsje ook.

28 mei 2021

Martijn en Nathalie

Dit is echt zo'n verborgen pareltje. Super vriendelijke eigenaresse, prachtig sfeervolle grote kamer en badkamer. Perfect verzorgd en gevarieerd ontbijt. Eigen ingang naar de kamer. Buiten terras erbij. En een aparte ontbijtkamer waar savonds ook gebruik gemaakt kan worden voor bv afhaal diner, in corona tijd. Koelkastje aanwezig. Bedankt Hilde voor een perfect verblijf.

20837.png
48942.png
kisspng-computer-icons-google-logo-adver